Απολύθηκε από την δουλειά των ονείρων της στη NASA επειδή έβριζε στο Twitter

0 39

Μία νεαρή Αμερικανίδα που έγινε δεκτή ως δόκιμη στη NASA, έχασε την δουλειά λόγω αθυροστομίας στο Twitter.

«Εγινα δεκτή για πρακτική άσκηση στη NASA. Ολοι βγάλτε τον γ**** σκασμό!» έγραψε ενθουσιασμένη στο Twitter η Ναόμι και το tweet είχε 158 σχόλια, 129 retweet και 3.447 «καρδούλες».

Μεταξύ αυτών, όμως, ήταν κι ένα σχόλιο στο οποίο θα έπρεπε να δώσει μεγαλύτερη σημασία.

«Προσοχή στην γλώσσα» έγραψε ένας κύριος με άσπρα μαλλιά, το όνομα του οποίου ήταν άγνωστο στη νεαρή δόκιμο.

Η απάντησή της είναι δύσκολο να αποδοθεί στα ελληνικά χωρίς την χρήση απρεπών εκφράσεων, αλλά θα κάνουμε μία προσπάθεια. «Ρούφα το **** και τα *** μου, δουλεύω στη NASA» έγραψε η νεαρή Ναόμι.

«Κι εγώ δουλεύω στο Εθνικό Διαστημικό Συμβούλιο το οποίο εποπτεύει τη NASA» της απάντησε ο Ομερ Χίκαμ.

Ο διάλογος δεν πέρασε απαρατήρητος από τη NASA και η Ναόμι απελύθη πριν καν αρχίσει την δουλειά.

Homer Hickam/Twitter Ο Ομερ Χίκαμ με τον Τζακ Γκίλενχααλ.

Ο 75χρονος Χίκαμ, ο οποίος εργάστηκε επί 17 χρόνια στη NASA, είναι μία θρυλική προσωπικότητα στους διαστημικούς κύκλους. Η ταινία October Sky, με πρωταγωνιστή τον Τζακ Γκίλενχααλ, είχε βασιστεί στην αυτοβιογραφία του.

Ο Χίκαμ επιβεβαίωσε την απόλυση της Ναόμι αλλά δήλωσε πως δεν την ζήτησε εκείνος. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν οι φίλοι και ακόλουθοι της νεαρής Αμερικανίδας άρχισαν να ριτουιτάρουν τον επίμαχο διάλογο, ο οποίος συνοδευόταν από το hashtag #NASA. Αυτό τράβηξε την προσοχή των αρμοδίων της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διαστήματος και η απόφαση για την απόλυση της Ναόμι ήταν άμεση.

Ο Χίκαμ, όμως, στέκεται στο πλευρό της.

«Κάνω ό,τι μπορώ για να την βοηθήσω να βρει μια δουλειά καλύτερη απ′ αυτή που έχασε» δήλωσε. «Και λυπάμαι πολύ που έχασε μία τέτοια ευκαιρία…»
 

Σχόλια
Ενημερώνονται...
banner