Επίσημη πρώτη με «First Man» στη Βενετία. Λαμπερές εμφανίσεις στην έναρξη του φεστιβάλ

0 20

FILIPPO MONTEFORTE via Getty Images Ράιαν Γκόσλινγκ

Η νέα κινηματογραφική ταινία του Νταμιέν Σαζέλ «First Man», με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Κλέρ Φόι, σηματοδοτεί την έναρξη του 75ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.

Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές περπάτησαν στο κόκκινο χαλί λίγο πριν τις επτά όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη προβολή της νέας κινηματογραφικής δουλειάς του Σαζέλ, σκηνοθέτη του βραβευμένου μιούζικαλ La La Land το οποίο έκανε πρεμιέρα πριν από δυο χρόνια στο ίδιο φεστιβάλ. 

Στην ταινία, ο Γκοσλινγκ υποδύεται τον Νιλ Άρμστρονγκ, τον πρώτο άνθρωπο που πάτησε στο φεγγάρι, ενώ η Φόι, τη σύζυγό του, Τζάνετ. Ο Σαζέλ δήλωσε πριν από λίγους μήνες ότι οι θεατές, εκτός από τους κινδύνους που έκρυβε η θρυλική διαστημική πτήση του Apollo 11, θα παρακολουθήσουν και την προσωπική ζωή του Αρμστρονγκ και πιο συγκεκριμένα τη σχέση ανάμεσα στον Νιλ και τη Τζάνετ.

«Δεν πιστεύω ότι ο Νιλ θεωρούσε τον εαυτό του ως έναν Αμερικανό ήρωα, το αντίθετο θα έλεγα. Ήταν ένας πολύ σεμνός άνθρωπος, όπως και πολλοί αστροναύτες ακόμα…η μέθοδος με την οποία γυρίσαμε την ταινία, ήταν για να τιμήσουμε τον τρόπο με τον οποίο ο Νιλ έβλεπε τον εαυτό του», δήλωσε ο Γκόσλινγκ στη συνέντευξη Τύπου. 

«Στόχος ήταν να προσπαθήσουμε να δώσουμε την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα οικογενειακό ντοκιμαντέρ, η οποία τυχαίνει να περιλαμβάνει και το ταξίδι στο φεγγάρι», συμπλήρωσε ο Σαζέλ από το πάνελ.

FILIPPO MONTEFORTE via Getty Images Κλέρ Φόι

VINCENZO PINTO via Getty Images Ο Νταμιέν Σαζέλ με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Κλέρ Φόι

FILIPPO MONTEFORTE via Getty Images

Tony Gentile / Reuters Ράιαν Γκόσλινγκ

Daniele Venturelli via Getty Images Νταμιέν Σαζέλ

VINCENZO PINTO via Getty Images Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

VINCENZO PINTO via Getty Images Βανέσα Ρεντγκρέιβ και Φράνκο Νέρο

Vittorio Zunino Celotto via Getty Images Ναόμι Γουότς

Vittorio Zunino Celotto via Getty Images Κλεμάνς Ποεζί

FILIPPO MONTEFORTE via Getty Images

Alessandra Benedetti – Corbis via Getty Images Οι συντελεστές της ταινίας «First Man»

Tony Gentile / Reuters Κλέρ Φόι

Tony Gentile / Reuters Ράιαν Γκόσλινγκ

Σχόλια
Ενημερώνονται...
banner