Τσίπρας – Θεοδωράκης: Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου (ΦΩΤΟ)

0 9

Για τις 16:30 μ.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του Ποταμιού, μετά την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

H συνάντηση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην κεντροαριστερά, αφού ο Αλέξης Τσίπρας με την πρόσκλησή του, αλλά και ο κ. Θεοδωράκης με την αποδοχή της πρόσκλησης αυτής, παρέκαμψαν τον νέο ενιαίο φορέα του Κινήματος Αλλαγής, ενώ πυροδότησε και σενάρια περί κυβερνητικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Ποτάμι στην περίπτωση, που οι διαφωνίες με τον Πάνο Καμμένο στον χειρισμό των ελληνοτουρκικών και του Μακεδονικού, οδηγήσουν σε ρήξη τους σημερινούς κυβερνητικούς εταίρους.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης από την πλευρά του επιχείρησε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και τη στάση του ενόψει της συνάντησης που θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, μέσα από ένα tweet.

«Παιδιά, εκτός από τα προσωπικά ή τα κομματικά παιγνίδια υπάρχει και η πατρίδα. Και οι εξελίξεις δεν θα μας περιμένουν» συμπληρώνει ο κ. Θεοδωράκης για το ραντεβού στο Μαξίμου η επίσημη ατζέντα του οποίου περιλαμβάνει τη συζήτηση της πρότασής του για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

α

Σχόλια
Ενημερώνονται...
banner