Όλη η αλήθεια για τη βίλα του Σουνίου που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας

0 8

Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος αναφέρει ότι έχει μισθωμένη τη βίλα στον ιδιοκτήτη της εταιρείας DHI Κωνσταντίνο Γιώτη ο οποίος την υπομισθώνει σε μέλος της οικογένειας του κ. Τσίπρα.

Ο εφοπλιστής Θ. Μαρτίνος έστειλε σχετική επιστολή στην ιστοσελίδα dimotisnews.gr όπου σημειώνει, μεταξύ, ότι “το σπίτι είναι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, απλό, χωρίς πολυτέλειες, πισίνα κ.λπ., σε ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου” και υπογραμμίζει ότι είναι μισθωμένο μέχρι το 2024 στον Κωνσταντίνο Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας DHI. εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος (πηγή: dimotisnews.gr)

Διαβάστε την επιστολή Μαρτίνου για τη βίλα στην οποία διαμένει η οικογένεια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα:

Κύριε Κοντογεώργο,

Στην έγκριτη εφημερίδα/site της περιοχής μας αναδημοσιεύεται ανάρτηση σχετικά με τη βίλα ιδιοκτησίας μου όπου δήθεν φιλοξενείται ο Πρωθυπουργός, κύριος Αλέξης Τσίπρας.

Η εικονιζόμενη (λάθος) βίλα στο δημοσίευμα σας ανήκει στον εφοπλιστή, κ. Διαμαντίδη. Είναι όντως πολυτελής, 2.000 περίπου τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων. Βρίσκεται στα Λεγραινά.

Για να έχετε πλήρη ενημέρωση του θέματος σας στέλνω διευκρινιστικές σημειώσεις:

1) Το σπίτι που υπομισθώνει η οικογένεια του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται στο Σούνιο και ανήκει όντως στην οικογένειά μου.

2) Είναι μισθωμένο εδώ και 20 έτη στον κ. Κωνσταντίνο Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας DHΙ. Η μίσθωση είναι μακροχρόνια και λήγει στις 10/3/2024

3) Η εταιρεία DHI του κυρίου Κωνσταντίνου Γιώτη υπομισθώνει το σπίτι σε μέλος της οικογενείας του Πρωθυπουργού, κυρίου Αλέξη Τσίπρα, για τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες, καθώς έχει δικαίωμα υπομίσθωσης. Ο κ. Κωνσταντίνος Γιώτης με ενημέρωσε, κατόπιν των δημοσιευμάτων, ότι το υπομισθωτήριο έχει κατατεθεί στην εφορεία και ότι το υπομίσθωμα καταβάλλεται κανονικά μέσω Τράπεζας από την οικογένεια του κυρίου Πρωθυπουργού.

4) Το σπίτι είναι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, απλό, χωρίς πολυτέλειες/πισίνα κ.λπ., σε ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου.

Με τιμή,

Θανάσης Μαρτίνος

πηγή: dimotisnews.gr

Πηγή: Newsit.gr

Σχόλια
Ενημερώνονται...
banner