ΕΘΝΟΣ: Γενναίες αποζημιώσεις και κλίμα συναίνεσης μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων

0 6

ΕΘΝΟΣ: Γενναίες αποζημιώσεις και κλίμα συναίνεσης μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων

Η ανακοίνωση σχετικά με την αναστολή του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Με την αγορά του Τύπου στην Ελλάδα και παγκοσμίως να περνά τη μεγαλύτερη κρίση όλων των εποχών, η διοίκηση της εφημερίδας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρει τρόπους να συνεχίσει η καθημερινή έκδοση, όμως οι συνθήκες της αγοράς οδηγούσαν αναπόφευκτα σε αυτή τη δύσκολη απόφαση.

«Είμαστε αναγκασμένοι να αναστείλουμε από τις 31 Ιουλίου 2019 την κυκλοφορία του καθημερινού ΕΘΝΟΥΣ…», έγραφε η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου.

Η απόφαση Σαββίδη ήταν να υπάρξουν οι λιγότερες δυνατές απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό και όσοι αποχωρήσουν να φύγουν ικανοποιημένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη δημοσιογραφική αγορά και τους ίδιους τους εργαζομένους, π γεγονός που έχει δημιουργήσει ένα

Αυτό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες στο ΕΘΝΟΣ συναντάται σπάνια, θυμίζοντας εποχές Λαμπράκη στο ΔΟΛ και Γιάννας Αγγελοπούλου στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Στο 4view.gr σας προσφέρουμε τα σημαντικότερα νέα από τις πιο αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης!

Δείτε το εδώ

Σχόλια
Ενημερώνονται...
banner